Στου φεγγαριού το λύχνο

Θεατρικό Εργαστήρι “Επί Σταγών”

Φεγγάρι μου ουρανόστρατο χαμήλωσε μια στάξη
Υπερθέαμα αυτός ο ουρανός. Η νύxτα αυτή τα έχει όλα: είναι καλοκαιρινή, αυγουστιάτικη και στον ουρανό ανεβαίνει μια εκπληκτική “παράσταση”.
Κάτι τέτοιες νύχτες, με τέτοιο φεγγάρι, που μας δίνεται η ευκαιρία να «απογειωθούμε» δίπλα στο κύμα ή να απολαύσουμε έτσι απλά έναν περίπατο σε κάποια ξεχασμένη γραφική γειτονιά, είναι έτσι και αλλιώς σκέτη μαγεία. Και η πανσέληνος του Αυγούστου πάντα άκρως μοναδική.
Αφεθείτε για λίγες ώρες στη μαγεία αυτής της μοναδικής νύχτας που με τις μυθοπλασίες του λαού μας και τα παραμύθια είναι γιομάτη νεράιδες, ξωτικά αλλά και μάγισσες που προσπαθούν να κλέψουν λίγη από τη φεγγαρόσκονη που έχει τη δύναμη να μεταμορφώνει τα πάντα.
Οι άγγελοι τραγουδούν και οι ερωτευμένοι επίσης. Το Θεατρικό Εργαστήρι ¨΄ Επί Σταγών ΄΄ με τον Γιώργο Αδάμο στο πιάνο και την Ιφιγένεια Καραγκούνη στο τραγούδι θα παίξουν για όλους εμάς σε ένα ανεπανάληπτο μουσικό χώρο. Μια φωνή που μας ταξιδεύει στα πιο αγαπημένα μας ακούσματα με τρόπο μοναδικό και ένα πιάνο που με μαεστρία «παίζει» αναπάντεχα μουσικά παιχνίδια. Η μουσική τους συνάντηση στη σκηνή θα κλέψει τις καρδιές όλων μας. Κομμάτια από το Μονόγραμμα του Ελύτη θα γίνουν το πέρασμα της μουσικής στην ψυχή μας. Κι όλα αυτά κάτω από το μοναδικό λόφο του Προφήτη Ηλία που με τους κατάλληλους φωτισμούς θα μετατραπεί σε ένα ατμοσφαιρικό, ειδυλλιακό σκηνικό .
Το αυγουστιάτικο φεγγάρι, χιλιοτραγουδισμένο, μαγευτικό, ερωτικό, θα γεμίσει με φως την ωραιότερη νύχτα του χρόνου, την πανσέληνο του Αυγούστου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Καλαμπάκας