Bitcoin Kurs BTC NOK Oppdatert Pris

Vårt eksempel ovenfor viser at en kryptovaluta med en høyere pris kan være enten billigere eller dyrere. Den første kryptovalutaen hadde en markedsverdi på 50 milliarder kroner og kostet 5,000 kr stk. Mens den andre koster dobbelt så mye, 10,000 NOK, men markedsverdien var bare halvparten, 25 milliarder kroner. Med andre ord, sier prisen på en kryptovaluta ikke noe om det er dyrt eller billig. Det er markedsverdi / market cap som avgjør det! Dette betyr at tilbudet er helt avgjørende for kryptovaluta kurser.

Vi bruker en interaktiv graf fra TradingView, det ledende diagramverktøyet for prisgrafer på nett. bitcoin cycle svindel grafen har flere verktøy, indikatorer og innstillinger som du kan velge mellom. Du kan sammenligne Bitcoin kurs utvikling direkte i grafen med andre kryptovalutaer, indekser, forex og aksjer på børsen. Ovenfor grafen finnes det flere funksjoner som å endre tidsinnstillingen, velge mellom lysestake/linjediagrammer og mer. Trykk på den for en kort beskrivelse og mer info!

bitcoin kurs

Vi hjelper deg med å sammenligne kjøpe kryptovaluta. Prisene på kryptovaluta kurser seg opp og ned hele https://cryptodaily.no tiden. Et tips for å holde oversikt over alle kryptovalutaene er å sammenligne prisutviklingen.

Merk at bitcoin sin kurs tar hensyn til valutasvingninger. Her følger en historisk oversikt over bitcoin kursen og hvordan prisen har utviklet seg gjennom årene. Merk at prisene er oppgitt i NOK, basert på vekslingskursen. Her ser du den aktuelle prisen for en Bitcoin (BTC) i Norske kroner (NOK).

Ønsker du å se priser i kroner (NOK), EUR (EUR), USD (USD) eller en annen valuta? Du kan også søke og sortere mellom ulike kryptovaluta kurser. Flere handelsplattformer og hjemmesider i Norge prøver å skjule den riktig Bitcoin kurs NOK. En kryptovaluta er en desentralisert digital valuta. Det heter kryptovaluta ettersom alle transaksjoner beskyttes av kryptografi. Men det revolusjonerende med kryptovaluta er at det bygger på blokkjedeteknologi.

  • Merk at prisene er oppgitt i NOK, basert på vekslingskursen.
  • Det er vanlig å høre “Jeg har ikke råd til å kjøpe en Bitcoin”.
  • Bitcoin har en verdi ettersom det er stor etterspørsel og lite tilbud.
  • Men hvorfor konverterer vi ikke bare Bitcoin kurs utvikling fra USD til NOK?
  • Prisene på kryptovaluta kurser seg opp og ned hele tiden.
  • Alle på jorden kan overføre penger 24/7 til ekstremt lave avgifter.

Den globale markedsverdien for krypto er kr 11.44T,, en reduksjon på 1.20% i løpet av siste dagen. Bitcoin er en digital valuta, også kalt kryptovaluta. https://cryptodaily.no/bitcoin-cycle-kryptohandelsbot-anmeldelse/ Bitcoinkursen stiger og den knyttes opp mot den amerikanske dollaren. Få kryptoanalyse, nyheter og oppdateringer i innboksen!

Bitcoin kursen som brukes internasjonalt er BTC/USD. Om vi viser Bitcoin kurs grafen med en prishistorikk fra Bitcoin til NOK kommer det ikke til å stemme overens. Dette betyr at verdien av en Bitcoin bestemmes kun av det åpne markedet. Ettersom det er nytt med kryptovaluta, bruker prisene å variere kraftig.

Registrer deg her slik at du ikke går glipp av et eneste nyhetsbrev. Gamle Investor forsvinner snart – prøv nye, med nytt design og mer data. Annonselenke – Ingen særskilt investorbeskyttelse i EU.

Men vi har også inkludert en Bitcoin kurs graf som oppdaterer prisen i sanntid. Under Bitcoin prisen ser du tilbudet, salg, markedsverdi og kurs utvikling de siste 24 timer for Bitcoin kursen. Bitcoin prisen som vi viser øverst på siden er den reelle Bitcoin kursen! Vi bruker en API som henter data fra flere handelsplattformer og viser den gjennomsnittlige prisen på Bitcoin. Har du mistanke om at et nettsted viser en dyrere pris?