Πολιτισμός είναι το σύνολο των υλικών, πνευματικών, τεχνικών επιτευγμάτων και επιδόσεων, που είναι αποτέλεσμα των δημιουργικών δυνάμεων και των ικανοτήτων του ανθρώπου και που εκφράζεται ιστορικά στους τύπους και στις μορφές οργάνωσης και δράσης της κοινωνίας καθώς και στη δημιουργία υλικών και πνευματικών αξιών.
Η "Κιβωτός του Κόσμου" είναι Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού.
Δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες,  παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον.
Διαθέτουν  καθημερινό συσσίτιο για 400 παιδιά και στα σπίτια φιλοξενίας τους  διαμένουν 160 παιδιά.
Οι Άνθρωποι του Επί Σταγών πιστοί στις αρχές τους ζήτησαν μια τηλεδιάσκεψη με τον πατέρα Αντώνιο ιδρυτή της Κιβωτού του κόσμου για να συνομιλήσουν τα παιδιά της πόλης μας με τα παιδιά της Κιβωτού. Συντονιστής της όλης συζήτησης ήταν ο παρουσιαστής Δημήτρης  Ουγγαρέζος καλός φίλος του Επί Σταγών. Ταυτόχρονα μαζέψαμε μια μεγάλη ποσότητα σε είδη καθαρισμού και τροφίμων και τα αποστείλαμε στην Κιβωτό του κόσμου.