Την επιμέλεια της παράστασης την έχει η κ . Αναστασία  Καραφύλλα με την   ειδική  ομάδα  του Θεάτρου Κούκλας του εργαστηρίου μας που αποτελείται από τις: Κική Κουτσογιάννη, Πόπη Ζιώγα, Ελένη Καρούτα, Στέλλα Νικολούση, Μαρία Τάχα, Έλσα Καλαμπάκα, Ελισάβετ Καραλή, Βαρβάρα Σακκά, Μαίρη Μπέλλου και τους Γιάννη Σαλονικίδη  και Νίκο Γκούτζια.
Τη μουσική έγραψε και παίζει ο Κώστας Δριτσέλης.
Τους στίχους των τραγουδιών έγραψε η Βίκυ Φαγκρίδα και τους έντυσε μουσικά ο Κώστας Δριτσέλης.

Ο " Φαντασμένος " στη γιορτή του μανιταριού στο Μέτσοβο
Ο " Φαντασμένος " σε περιοδεία στο Ν. Τρικάλων
Ο " Φαντασμένος " παράσταση στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας
Το Θεατρικό Εργαστήρι ΄΄ Επί Σταγών ΄΄ και το τμήμα του ΄΄ Θέατρο κούκλας ΄΄  βρέθηκε το Σάββατο 14 Ιουνίου στο Μέτσοβο προσκαλεσμένο από τους ΄΄ Μανιταρόφιλους Ηπείρου ΄΄ . Μια συνάντηση με θέμα το μανιτάρι, οι καλλιέργειές  του στην Ελλάδα, τα είδη του, μια γιορτή μανιταριού.
Στην πανέμορφη πλατεία του Μετσόβου που είχε γεμίσει από φίλους των μανιταριών στήθηκε και το δικό μας κουκλοθέατρο πλημμυρισμένο από παραμυθένια μανιτάρια.
Πιο ζωντανή κι αληθινή , πιο πηγαία και γνήσια μορφή παιδική ψυχαγωγίας αποτελεί το θέατρο κούκλας. Τόσο η ελεγχόμενη ποιότητα του περιεχομένου , η επαφή με τη ρέουσα ελληνική γλώσσα όσο και το εύπεπτο των διδακτικών μηνυμάτων και η επικοινωνιακή αμεσότητα που επιτυγχάνει,  καθιστούν αυτό το είδος τέχνης,  όχι μόνο αγαπητό στα παιδιά μας αλλά και απαραίτητο βοηθητικό εργαλείο στην εκπαιδευτική διαδικασία, προσδίδοντας  στην εκπαιδευτική δράση ποικιλία και συνδυάζοντας  για τη  μαθητική ψυχή το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
Κατόπιν τούτων , το Θεατρικό Εργαστήρι ΄΄Επί  Σταγών΄΄  στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλει για τη γνωριμία του παιδιού με τον υπέροχο κόσμο της θεατρικής τέχνης ανεβάζει την παράσταση "Ο Φαντασμένος" .
Πρόκειται για ένα γαλλικό παραμύθι που διασκεύασε η σπουδαία Ζωρζ Σαρή. Μας μιλάει για τις ιδιαιτερότητές μας που πάνω απ? όλα είναι δικές μας και οφείλουμε να τις αποδεχόμαστε, έτσι όπως θα επιθυμούσαμε να μας δέχονται και να μας αγαπάνε οι άλλοι.
Οι κούκλες που παρουσιάζονται λέγονται "Μαρότες".  Είναι κούκλες φτιαγμένες από χαρτοπολτό και υφάσματα,  στηρίζονται σε ένα ξύλο και το ύψος τους φτάνει το  1 μέτρο.   Σε ένα τεράστιο κουκλοθέατρο στημένο ειδικά γι'  αυτή την παράσταση το ένα χέρι του κουκλοπαίκτη   κρατά το ξύλο και το άλλο  παίζει πραγματικά . Μια αφηγήτρια ντυμένη με ρούχα εποχής  κινείται ζωντανά εκτός κουκλοθεάτρου και  αποτελεί τον συνδετικό κρίκο της ιστορίας μας. Ένα κιθαρωδός ζωντανά πάνω στη σκηνή  πλαισιώνει μουσικά αφηγήσεις και δρώμενα.