Ημερολόγιο Θεάτρου

Θέατρο είναι ζωντανές απεικονίσεις παραδομένων ή φανταστικών γεγονότων που συνέβησαν σε ανθρώπους με σκοπό την ψυχαγωγία. Είναι η ευγενέστερη λειτουργία του θεάτρου.

Μπέρτολτ Μπρέχτ

Εμείς γι’ αλλού κινήσαμε κι αλλού η ζωή μας πάει!!!
Η νοσταλγία εκείνου του αλλού. Η γλύκα του. Ο απόηχος των ονείρων μας. Η κρυφή μας αλήθεια πως δε θα πηγαίναμε πουθενά αλλού. Κι εκατό φορές να ξεκινούσαμε πάλι εδώ θα καταλήγαμε. Στον τόπο μας στα ριζά των βράχων – Καλαμπάκα .
Ο τόπος μας, εκεί που ανήκουμε.
Πουθενά σ’ ολόκληρο τον κόσμο το πρωινό δεν έχει τη γλύκα που έχει το δικό μας.
Ξεφυλλίζοντας το λεύκωμα αυτό θα αναγνωρίσεις κομμάτι από τον εαυτό σου κομμάτι από τη ζωή σου. Και η ζωή δεν είναι μόνο ένα ταξίδι, μόνο ένας σκοπός. Είναι και μια διαδικασία Την περνάμε βήμα – βήμα. Κι αν το κάθε βήμα είναι μαγικό, αν το κάθε βήμα είναι υπέροχο έτσι θα είναι και η ζωή μας.
Θεατές λοιπόν στην πιο όμορφη διαδρομή της πόλης. Από το ΄΄ Μεγάλο Καφενείο ΄΄ που γνώρισε ημέρες πολιτιστικής δόξας από θιάσους με ηθοποιούς κλάσεως , στις παραστάσεις των παιδιών του σχολαρχείου και μετέπειτα γυμνασίου με αστείρευτο πάθος και ταλέντο, στο Θεατρικό Εργαστήρι ΄΄ Επί Σταγών ΄΄ . Το θέατρο πλούτισε τη μονότονη ζωή της Καλαμπάκας και οι κάτοικοι το στήριξαν και το στηρίζουν αποδεικνύοντας υψηλό πνευματικό επίπεδο
Μη ξεχνάτε ότι κανένας δεν θα μας θυμάται για τις κρυφές μας σκέψεις. Πρέπει να βρούμε τη δύναμη και τη σοφία για να τις εκφράσουμε. Ας δείξουμε στους φίλους μας τι σημαίνουν για μας.
Από δω και μπρος μην ψάχνετε τους εαυτούς σας στις άκρες των γκρεμών που συνηθίζουμε να περιφερόμαστε. Στα όμορφα δειλινά θα βρισκόμαστενα δημιουργούμε για ένα μέρος.. Ένα μοναδικό μέρος!

Οι Άνθρωποι του Θεατρικού Εργαστηρίου “Επί Σταγών”

ΟΙ φωτογραφίες εναλλάσσονται μόνες τους. Αν επιθυμείτε να τη σταματήσετε, τοποθετήστε το ποντίκι επάνω στη φωτογραφία