Να είστε προσεκτικοί Ο τρόπος που κάνετε Ξεφορτώνετε Δικές σας Αποσκευές

καταλαβαίνει πρέπει να εξισορροπηθεί με καλή κρίση επιπλέον στο πρέπει να πάρω το νέο σας ένωση σε δυνατό έδαφος πριν αποφασίσετε δοκιμάστε αυτή εύθραυστη νέο αφιέρωση σε εσάς. Ένα από τα κλειδιά είναι τριπλό: δεν μπορώ πείτε της κάθε φορά κάτι σας θυμίζει δικού σου πρώην, ιδιαίτερα σε μια τρυφερή ανάμνηση. keep consitently the συζήτηση about the πρώην από τις ρομαντικές υπό το φως των κεριών times μαζί; και τοποθετήστε τη συζήτηση σε ένα ελεγχόμενο, άνετο και χαλαρό περιβάλλον.

Πολύ, είχες πολλά φανταστικές συνομιλίες με καφέ και ολονύχτια τηλέφωνο συζητήσεις, τώρα είσαι στην πρώτο δείπνο βγείτε whenever απαιτείται από εσάς {σχετικά με το|σχετικά με το|σχετικά με το|σχετικά με τον πρώην σας. Δεν είσαι στο διάθεση για αυτό, που σημαίνει εσείς αποκλίνομαι πρακτική ερώτηση . Αλλά αυτή βοηθά να συνεχίσει επιστρέφει σε αυτό. Ακριβώς τι σήμερα; Δεν μπορείς rest, και εσύ επίσης δεν μπορείς μόνο κρατήστε αποσπώντας την ανησυχία.

Μπορείτε να φτάνετε από το τραπεζαρία, σφίξτε της τα μπράτσα ασφαλώς και κοίτα τους μέσα στο όραση. Το δικό σου το βλέμμα χαλαρώνει και γοητεύει την κυρία, μπορούσες να δεις αυτή αισθάνεται λίγο διανοητικά και θαύματα αν έχετε κάτι που θα έπρεπε απόκρυψη.

“Δεν υπάρχει reason for λέγω εντάξει

μακριά, αν ίσως πράγματα ποτέ ποτέ αφαίρεση.”

Πείτε της σήμερα είναι περίπου εσείς οι δύο δηλώνοντας κάτι παρόμοιο με, “παιδί, Θα αποκαλύπτω κάθε πράγμα to know για εμένα, αλλά απλά επιθυμία απόψε να είσαι τα πάντα σχετικά με εσένα, τα πάντα για όλοι μας και όλα μας νέο αρχή.” Στη συνέχεια κοροϊδέψτε αυτή την κυρία λίγο: ” Ο πρώην και επίσης δεν έχω αγάπη γιος ή κόρη. Έχει καμία περιοριστική οδηγίες εναντίον εμένα. Η γυναίκα δεν είναιμια τρελή δολοφόνος ενθουσιασμένη με μου νέες φίλες. Ήταν απολύτως απλά μια σχέση που σταμάτησε γίνομαι υπέροχη.”

Θα δείτε το ολοκαίνουργιο σας κορίτσι είναι στην πραγματικότητα λίγο περισσότερο ήρεμο, είστε μόνο στα μισά του δρόμου κατοικία. Πρέπει να την αφήνετε καταλαβαίνει πότε και πού αυτό μπορεί να είναι όλα end up being συμφιλιώθηκαν. Attempt claiming, “Θέλω να αρχίζω στην αρχή και δείχνω το πλήρες ιστορία γιατί αν όλα μας ένωση βοηθά να συνεχίσουμε αναρρώνω, όταν σκέφτομαι θα, τότε πιθανότητες είναι έχεις κερδίσει να γνωρίζω κάθε πράγμα. Come έως μου place on Σάββατο, και θα ρωτήστε τον εαυτό μου ό,τι θέλετε ευχηθείτε για μία ώρα ή όσο εσείς επιθυμία.”

Αν έχετε κάτι μείζον να αποκαλύψετε, όπως ένα παιδί ή ένα προηγούμενο γάμος, θα πρέπει πραγματικά να πέφτω μερικά συμβουλές που θα θέλατε να ενημερώσετε την κυρία το δικό σας παραμύθι κάποια στιγμή. There is no part of ενημέρωση εντάξει μακριά σε περίπτωση καταστάσεις ποτέ χάνω, ωστόσο δεν περιμένετε πολύ καιρό έτσι το φαίνεται ότι κάποτε απόκρυβες μια βόμβα αν τελικά συμβαίνει. When καταστάσεις strat to get κάπως λίγο πραγματικά σοβαρή, κανονίστε μια συζήτηση μαζί της. Εάν είναι ένα για εσάς , θα συνειδητοποιεί και παραμένει υποστηρικτικό.

Ω, and when απαιτείται, ” had been είσαι έχω εμμονή τη γυναίκα;” μπορεί να είναι πιο εύκολα χρήσιμη εάν επιλέγω κάτι όπως, “Σκέφτηκα Εγώ έτυχε να είναι τότε, παρ’ όλα αυτά τώρα είναι απλά εσύ είμαι ερωτευμένος με!”

ωριμη λεσβία